Torrent’s details
Name

Bulgarian Slut Lora Row Fucks For Visa

Torrent
Info Hash a78a9d648e35f44d8c2f0a7d1c9b6007de89186c
Share with friends
Share |
Image Bulgarian Slut Lora Row Fucks For Visa
Screenshots
Bulgarian Slut Lora Row Fucks For Visa Image1
Embed code
embed code for Bulgarian Slut Lora Row Fucks For Visa
Description "20-годишна Лора може да се гордee с противоречивото постижение - тя е първата българка пробила в световната порно идустрия. Докато хиляди чехкини всяка година избират като за професия "еротична актриса", България доскоро оставаше доброволно встрани от този клон на развлекаталелния бизнес.

Избралата артистичен псевдоним Лора Роу българка е забелязана на еротичния фестивал в Барселона в началото на годината. Роденото в Габрово преди 20 години момиче сключва договор с Private Media Group, една от най-големите порнографски компании в световен мащаб. Обичайният хонорар за дебютиращите актриси е 2500 евро на сцена.

Още в първия си филм Лора обявява гордо, че е от България и обещава да заведе екранния си партньор в родината и да го запознае с приятелките си там.

Високата 175 сантиметра актриса не се свени да се снима във всички възможни порнографски жанрове и бързо спечелва симпатиите на испанските фенове на "късните филми", а отскоро е дискутирана тема и в родното интернет пространство. " Data.bg
Desciption of Bulgarian Slut Lora Row Fucks For Visa
Category XXX clips
Genre       Bulgarian       Hardcore       Teen      
Rating
Size 87.27 MB
Show/Hide Files
3 files
AddDate 26/12/2012
Uploader armagedon
Speed 0 KB/sec
Down 8 times
peers seeds: 8, leechers: 2 = 10 peers
Who thanks


No comments...